پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ طلای جهانی به زیر ۴۰۰۰ دلار سقوط کرد/ هر اونس به ۳۹۹۰ دلار رسید کارت‌های بانک آینده منقضی می‌شود؟ دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران: با خروج اتباع دستمزد کارگران مسکن ۲.۵ برابر شد مهلت تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر بازمانده تا ۱۵ آبان جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان و معوقات فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق ۱۴۰۵؛ آیا کارگران نفس تازه خواهند کشید؟ قیمت جدید گوشت قرمز منجمد قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ + جدول ایران‌خودرو بدون نیاز به گواهینامه و بلوکه کردن حساب، خودرو عرضه می‌کند + شرایط ثبت نام قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ آغاز فرآیند ارزش‌گذاری دارایی‌های بانک آینده + فیلم جزئیات عرضه خودرو‌های وارداتی در بورس کالا تاریخ شارژ کالابرگ آبان ۱۴۰۴ رئیس بانک مرکزی: ادغام بانک آینده با بانک ملی، حاصل همکاری سه قوه است/ هیچ‌گونه ناترازی‌ای از این ادغام، به بانک ملی منتقل نخواهد شد

ادامه آشفتگی در بازار روغن

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور گفت: در حال حاضر روغن با قیمت مصوب تنها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای یافت می‌شود که آن هم با محدودیت عرضه است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر اتفاق جالبی که در عرضه محدود روغن وجود دارد فروش اجباری باتری و کیک است! اما جزئیات ماجرا چیست؟

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور، از فروش اجباری برخی کالاها همراه با روغن با آشفته شدن بازار این کالا خبر داد و گفت: شرکت‌های توزیع‌کننده تنها در صورتی روغن به بنکدارها می‌دهند که ۵۰ درصد از حجم خرید آن‌ها، سایر کالاها مانند کیک، باتری، رب و … باشد.

قاسمعلی حسنی، دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور، شرایط بازار روغن خوراکی را بسیار آشفته توصیف کرد و افزود: کل سیستم تامین روغن خوراکی از صفر تا صد آن دولتی است و بخش خصوصی تنها نظاره‌گر شرایطی است که دولت برای بازار رقم زده است.

 

 

حسنی با تاکید بر اینکه بنکداران با مشکلات زیادی روغن مورد نیاز برای عرضه به خرده فروشی ها را تامین می کنند، گفت: شرکت‌های توزیع‌کنند از شرایط پیش آمده سواستفاده می‌کنند و اقدام به فروش اجباری کالا همراه با روغن کرده‌اند.
فروش اجباری باتری و کیک همراه با روغن خوراکی!

وی توضیح داد: این فروش اجباری بیشتر شامل کالاهایی می‌شود که گران و بی‌کیفیت هستند و بنکدار می‌تواند با مبلغی کمتر و کیفیت بهتر آن‌ها را تهیه کند.

 

 

وی از جمله این کالاها را باتری، کیک، رب گوجه فرنگی و تن ماهی عنوان کرد.

به گفته حسنی؛ اگر بنکدار تن به خرید این کالاهای اجباری ندهد به او روغن فروخته نمی‌شود.

وی تصریح کرد: کیفیت برخی از این کالاهای اجباری آنچنان پایین است و قیمت آن‌ها بالا که معمولا در انبار بنکدار رسوب می‌کند و خریداری برای آن‌ها نیست.

حسنی همچنین از عرضه روغن با قیمت چند برابر نرخ مصوب در بازار خبر داد و گفت: به طور مثال روغن ۱۶ کیلوگرمی که قیمت مصوب آن ۲۵۸ هزار تومان است در بازار بیش از ۳۷۰ هزار تومان به فروش می رسد.

وی معتقد است؛ ریشه آشفتگی ایجاد شده در بازار روغن و بسیاری دیگر از کالاهای اساسی، سیاست غلط تخصیص ارز ترجیحی است که منجر به ایجاد رانت و فساد شده است./همشهری

کلمات کلیدی: بازار روغن
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار